FUNKISHUS

2960 Rungsted Kyst

Opgaven

Totalrenovering af et funkishus fra 1944. I 2001 fik huset lavet en tilbygning, som ikke matchede den oprindelige byggestil. Kunden ønskede et mere harmonisk arkitektonisk udtryk.

 

Løsningen

Træværket over skydedøren og vinduet blev udskiftet med et muret stik, i samme stil som over alle andre døre og vinduer. En bedre harmoni med den oprindelige bygning var derved opnået på simpel vis. Yderligere symmetri blev skabt, ved at udskifte skydedøren med en dobbelt terrassedør så denne matcher døren i den modsatte ende af bygningen.
 

Inde i boligen blev køkkenet flyttet ind i den eksisterende stue mod den vestvendte have, og skabte derved et åbent køkken-alrum. Vi stod for design af køkkenet, så det blev præcis, som kunden ønskede. Dagligstuen blev flyttet til en tidligere udestue, der samtidig blev gjort større. Ønsket om udvidet plads blev yderligere indfriet ved også at udvide badeværelset.

 

efter renovering
 

 
IMG_0057.jpg
IMG_0143.jpg
20181229_103847738_iOS.jpg
20181229_193705684_iOS.jpg
IMG_1026.jpg
IMG_0155.jpg
IMG_0035.jpg

arkitekttegningerne



TEGNINGER/BILLEDER

før projektstart