ydelser

Arkitektur & Design

Har du brug for mere plads eller bare bedre plads? Overvejer du at købe en ny bolig og har svært ved at se mulighederne i den? Vil du gerne vise potentialet i din bolig til potentielle købere? Uanset hvilke forandringer du står overfor, er vi klar til at hjælpe dig med den helt rigtige løsning. Læs her om vores forskellige ydelser.     
 

 
 

 
1.jpg

/ Arkitekttegnestue

Vi tegner alle typer af ejendomme fra nybyg og tilbygninger til renovering og rumoptimering. Ydelser strækker fra idéudvikling i tæt samarbejde med kunden til færdige tegninger leveret til myndighedsgodkendelse og arbejdstegninger til entreprenør.

 

 

 

/ Opgradering af bolig

Vi arbejder altid for at skabe helhed i hjemmet og har stor erfaring med optimering af kvadratmeter, sammensætning af materialer og indretning af rum. Vi har et godt samarbejde med erfarne håndværkere, som vi tilbyder. De udarbejder det helt rigtige inventar såsom køkken og badeværelse, skabe og reoler, så løsningerne passer præcis til vores kunders behov og boligens stil.

4.jpg
 

 
3.jpg

/ Køb af bolig

De kan være svært at se mulighederne i en ny bolig. Hvis beliggenheden er helt perfekt, men boligen ikke opfylder ønsker og behov, besigtiger vi boligen sammen med kunden og hjælper til at se mulighederne for at skabe det perfekte hjem.

 

Hvis det er svært at finde drømmeboligen, kan vi hjælpe med søgningen. Med udgangspunkt i kundens ønsker til område, budget og ejendomstype, finder vi relevante renoveringsprojekter og udarbejder skitseforslag, når boligen er fundet. På den måde får vore kunde både den perfekte beliggenhed og et unikt, arkitekttegnet hjem.

 

 

/ Salg af bolig

Ligesom vi hjælper vores kunder med at se mulighederne ved køb af en ny bolig, hjælper vi dem også med at gøre deres eksisterende bolig mere salgbar. Vi foretager mindre eller større reelle forbedringer og udarbejder tegninger over rumoptimering, tilbygning eller facadeforandringer og på den måde viser boligens potentiale for en ny ejer.

2.jpg
 

 
20181201_101916551_iOS.jpg
 

Formgivning af inventar

Vi har meget erfaring med, hvordan godt design bliver skabt. Vi har gode samarbejdspartnere, blandt andet med et dansk og et polsk snedkeri, som tilsammen danner et rigtig stærkt team. Priserne er er meget konkurrencedygtige, og de arbejder efter princippet, at kun det bedste er godt nok.

Vi laver blandt andet køkkener helt fra bunden, så de er skræddersyet til netop din bolig, men kan også levere f.eks. gavle, fronter og fingersamlede skuffer, der kan monteres på et eksisterende køkken, der trænger til en opdatering. Hvis du ønsker et unikt køkken til en rigtig fornuftig pris, kan vi levere løsninger, hvor snedker fronter, gavle og eventuelt skuffer monteres på køkkenelementer fra standardbutikker.  Se eksempler i blog indlæg her

Vi kommer gerne ud til dig og giver en times uforpligtende* møde.

 

*Gratis kørsel, op til 30 km fra Rungsted Kyst